BINE ATI VENIT
Vila Izvora a deschis uşile la începutul lunii decembrie 2007. Izvora Vila este situată în centrul Arbanassi dreptul de lângă Complexul Izvora.

Izvora Vila este construita pe exact acelaşi loc de o casa numita "Preot Mihal's Family House" - una dintre cele emblematice de stil vechi case din sat. Casa a fost construită de către preot Mihal care serveste la unul din cele sapte biserici "Sf. George ", care a fost construit în 1661 şi mai târziu, decorat în 1710. Grand nepotul lui Hristo Popov este unul dintre cei mai renumiţi pictori bulgari de asemenea, cunoscute ca "de cavaler din Bulgaria perie". Unele dintre picturile sale poate fi vazuta in Vila Izvora.

Vila Izvora are:
- 1 camera single
- 9 camere duble
- 4 camere duble delux
- 1 studio, VIP
- 1 camere duble, VIP
- 1 apartamente, VIP

Fiecare camera dispune de mini-bar, incalzire centrala, aer conditionat, telefon, cablu TV si conexiune la internet nerestrictionat. Pentru a finaliza cu nevoi speciale de relaxare în timpul vara fierbinte zi Vila are o Izvora piscina cu nivelurile - pentru copii şi adulţi. Speciale de vinificatie de lux la Vila-Izvora vor fi deschise la începutul anului 2008 Sezonul de vară. Marea varietate de vinuri fine va satisface toate gusturile. Atractiv de prezentare de către un vin de-taster va fi o suplimentare de garantie pentru sejur de neuitat pentru toti oaspetii.
OFERTE SPECIALE
01
A face o rezervare la Hotel Izvora 2
Contactati-ne cu orice întrebări, comentarii, critici...
Vezi galeria de Hotel Izvora 2